Estofat de faves amb sèpia

P1060161 (1024x768)

Fa uns dies vam trobar al mercat unes faves pelades tan petites que de lluny ens va fer l’efecte que eren pèsols. Evidentment les vam comprar i vam decidir fer-les com si ho fossin.  Van quedar molt bones! Us animem a provar-les!

Ingredients (2 persones)

– 1/2 quilo de faves pelades

– 1 ceba petita

– 1 tomàquet petit

– 1 sèpia mitjana

– menta

– oli d’oliva

–  brou de marisc

– sal

Preparació

En una cassola amb oli sofregim la sèpia.

La separem i amb el mateix oli posarem la ceba i la courem fins que estigui daurada. Afegim el tomàquet ratllat  i quan estigui cuit hi posem les faves i ho cobrim amb el brou calent. Salem al gust.

Com que són tan petites  de seguida  estaran cuites. És el moment de d’incorporar la sèpia perquè cogui uns monuts amb tots els ingredients, així com també un parell de fulles de menta.

6 thoughts on “Estofat de faves amb sèpia

  1. Retroenllaç: Un tresor de febrer | Meteocook, la Meteocuina per Miriam Santamaria

  2. Retroenllaç: Estofat de faves amb sèpia | Celler-Adocse

Deixa un comentari