Fa uns dies vam trobar al mercat unes faves pelades tan petites que de lluny ens va fer l’efecte que eren pèsols. Evidentment les vam comprar i vam decidir fer-les com si ho fossin. Van quedar molt bones! Us animem a provar-les!
Ingredients (2 persones)
– 1/2 quilo de faves pelades
– 1 ceba petita
– 1 tomàquet petit
– 1 sèpia mitjana
– menta
– oli d’oliva
– brou de marisc
– sal
Preparació
En una cassola amb oli sofregim la sèpia.
La separem i amb el mateix oli posarem la ceba i la courem fins que estigui daurada. Afegim el tomàquet ratllat i quan estigui cuit hi posem les faves i ho cobrim amb el brou calent. Salem al gust.
Com que són tan petites de seguida estaran cuites. És el moment de d’incorporar la sèpia perquè cogui uns monuts amb tots els ingredients, així com també un parell de fulles de menta.
Segur que amb aquestes favetes ha de quedar un plat boníssim…!!!
Petonets.
Semblen delicioses, Isabel. Petons
Aquestes favetes tenen pinta de desfer-se a la boca de lo tendres que deurien estar, i amb el que m’agrada la sèpia… un plat de 10!
Petons
Sandra
Retroenllaç: Un tresor de febrer | Meteocook, la Meteocuina per Miriam Santamaria
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Estofat de faves amb sèpia | Celler-Adocse