Cloïsses a la marinera

P1080465 (1280x949)

A casa ens encanten les cloïsses! Les incorporem a molts plats, però a la marinera estan realment bones… oa i una copa de vi blanc, i tocareu el cel!

Ingredients

  • 2o cloïsses gallegues
  • 1/2 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 cullerada de farina
  • un raig de vi de xerès
  • pebre vermell
  • un bitxo
  • oli i sal

Preparació

Primer de tot posem les cloïsses en aigua i sal un parell d’hores per que perdin la sorra que puguin tenir.

Piquem la ceba i la sofregim en una cassola fins que sigui transparent.

Posem la farina i la coem una estona, afegim els tomàquets ratllats i una mica de pebre vermell i el bitxo . Quan estiguin cuits incorporem el xerès i deixem que evapori l’alcohol.

Quan això està a punt es treu el bitxo, es tritura, es torna a la cassola i s’incorporen les cloïsses que haurem obert abans en un altre recipient.

I llest per gaudir!

 

Advertisements

One thought on “Cloïsses a la marinera

  1. Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s