Mero a l’all cremat

P1060171 (1024x749)

Com és habitual, el dissabte vam anar a comprar al mercat d’Hostafrancs, a la nostra parada de sempre. Vam veure que tenien un mero preciós i el vam comprar, decidint fer-lo al l’all cremat. La peixatera ens el va preparar a lloms, que són molt fàcils de menjar, i va quedar un plat boníssim!

Ingredients

– 1 mero de quilo

– 6 alls

– 2 tomàquets pera

– 4 patates

– 1 bitxo

– 2 cullerades de farina

– oli d’oliva

– pebre vermell

– sal i pebre

Preparació

Es posa un bon raig d’oli en una cassola de fang, i es fregeixen a foc lent els alls pelats i tallats a làmines i el bitxo amb una mica de sal.

Quan estan ben rossos, s’afegeix el pebre vermell, la farina, els tomàquets i 3 gots d’aigua, afegim també les patates mal tallades.

Es deixa bullir uns minuts i llavors i posem els talls de mero prèviament salpebrats, i tot plegat es deixa coure de 12 a 15 minuts a foc viu.

Anuncis

3 thoughts on “Mero a l’all cremat

  1. Quina pinta te això…llàstima que ara mateix estic a dieta i el meu menjar d’avui serà una trista petxuga de pollastre a la planxa amb carbassó a la planxa….però tot tindrà la seva recompensa!!! A la que pugui fer un extra provaré aquesta gran recepta!!!! Babejant em tens tieta!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s