Minestra de verdures

P1080251 (1280x913)Aquesta minestra és una recepta d’aprofitament, tenia uns trossos de verdures a la nevera i vaig fer-ne aquesta versió a la meva manera, i va sortir un primer plat molt bo i sa.

Ingredients

  • 400 grams de mongetes tendres
  • 2 carxofes
  • 2 pastanagues
  • 4 xampinyons
  • 1 ceba
  • 4 talls de pernil
  • oli i sal
  • aigua

Preparació

Netegem les verdures. Les carxofes i els xampinyons els  tallem a quarts, les mongetes a trossos i  les pastanagues en rodelles.

Ho bullim en una cassola i ho reservem.

Mentrestant, tallem la ceba en juliana i la fregim fins que quedi transparent. Afegim el pernil i les verdures escorregudes i els donem una volta per que s’incorporin al sofregit.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s