Conill amb cireres

P1080023 (1280x947)

Dies enrere vam sentir per radio una recepta de conill fet amb cireres conservades en anís. Ens va fer gràcia i vaig decidir provar de fer-ho a veure que tal sortia! Vam preparar primer les cireres i les vam tenir uns dies amarant-se de sabor, va quedar un plat boníssim que repetirem segur!

Ingredients (2 persones)

– mig conill

– mitja ceba

– dos tomàquets

– avellanes torrades

– un carquinyoli

– una presa de xocolata negra

– cireres amb  anís

– oli d’oliva

Preparació

Rostim el conill en una cassola de fang amb oli.

El reservem i amb el mateix oli sofregim la ceba, i quan està quasi feta afegim els tomàquets ratllats i sense llavors.

Després afegim la picada d’avellanes, carquinyoli i xocolata.

Tornem a posar el conill a la cassola i afegim les cireres i un raig d’anís.

Ho deixem coure cinc minuts tot junt i ja està a punt per menjar.

Anuncis

One thought on “Conill amb cireres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s