Faves amb botifarra negra

P1070935 (1280x918)

No em salvo de fer faves quan és temporada, ja que al meu marit li agraden molt. Vaig tenir la sort de trobar-ne de petites, que son molt més tendres, i el plat queda rodó. Aprofiteu les últimes que queden per fer aquest plat típic de la nostra gastronomia!

Ingredients

– Un quilo i mig de faves

– Un tall de botifarra de faves

– Un manat d’alls tendres

– Oli

– Sal

Preparació

Pelem les faves. Com que sempre en surt alguna de més grossa, la repelem per que es coguin per igual. Les posem a coure en una cassola amb aigua bullint i sal. Quan estiguin cuites les reservem.

Es netegen els alls tendres i es tallen a trossos d’uns dos centímetres. Els sofregim en una paella amb una mica d’oli.

Quan estan cuits s’incorporen les faves amb una mica del caldo de la seva cocció. Es posa una mica de pebre vermell per sobre.

Afegim els tall de botifarra que haurem en  quatre parts cada un, remenem per sofregir-los una mica i ja estan a punt per menjar.

Anuncis

2 thoughts on “Faves amb botifarra negra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s