Gnochetti Sardi amb salsa putanesca

P1070850 (1280x933)

Uns amics que van estar a Sardenya ens van portar aquesta pasta tan especial que vaig preparar amb una salsa italiana de lo més bona.  Tot plegat és molt fàcil de fer i acompanyat d’un bon vi italià que també ens van portar, constitueix un plat únic fantàstic.

 Ingredients

– 200 grams de gnochetti

– un pot de tomàquet triturat

– tàperes

– olives negres

– anxoves

– orenga

– bitxo

– sucre, sal

– oli d’oliva

 Preparació

Comencem preparant la salsa. Posem en una paella amb oli el tomàquet triturat, una mica de sal i una mica de sucre.

Quan el tomàquet estigui cuit afegim les tàperes tallades per la meitat, olives negres tallades petites, una mica d’orenga i un bitxo. També dos filets d’anxova tallats petits.

Ho deixem coure uns minuts més perquè la salsa agafi tots el sabors.

Mentre en una olla bullim la pasta amb aigua i sal uns 8 minuts.

La colem, la barregem amb la salsa i ja es pot servir.

2 thoughts on “Gnochetti Sardi amb salsa putanesca

  1. Retroenllaç: Gnochetti Sardi amb salsa putanesca | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s