Torrada amb codony, pera de Puigcerdà i sobrassada de Mallorca

P1070536 (1280x960)

La tardor és època de codonys i, com que en vam comprar un amb intenció de fer all i oli, el vam coure al forn. Vam aprofitar per fer unes torrades  que ens vam menjar per sopar, acompanyades d’una sobrassada que ens havia portat la Sandra de Mallorca. Tot s’ha de dir, que va ser idea del meu marit, i van quedar boníssmes!

Ingredients

– Pa de pagès

– Un codony

– Una pera de Puigcerdà

– Sobrassada de Mallorca

– Mel

 Preparació

Primer de tot courem al forn el codony fins que estigui tou, cosa d’una hora.

Quan ho anem a preparar, pelem el codony i la pera i fem talls no gaire gruixuts. Ho posem a sobre de les torrades, primer una capa de codony i a sobre un altra de pera.

Finalment una mica de sobrassada i un fil de mel i un moment al gratinador. I és un sopar deliciós.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s