Amanida de tomàquets, alvocat i rúcula

P1070524 (1280x862)

Sempre que mengem amanides d’aquesta mena, les prepara el meu marit, que en té molta traça i li encanta imaginar i barrejar ingredients. La veritat és que li queden molt vistoses, no trobeu?

Ingredients

– Tomàquets cirerol

– Un alvocat

– Rúcula

– Bitxos en vinagre

– Olives negres

– Oli d’oliva

– Vinagre de vermut

– Sal

Preparació

Escaldem els tomàquets cirerol (prèviament els hi haurem marcat una creu amb un ganivet) durant 10 segons, perquè siguin més fàcils de pelar i més agradables de menjar.

Es tallen per la meitat, i es van posant al plat junt amb el altres ingredients, mirant que quedin ben repartit.

S’amaneix amb una vinagreta de vinagre de vermut (o el que tingueu a casa), oli d’oliva verge i un polsim de sal.

Anuncis

One thought on “Amanida de tomàquets, alvocat i rúcula

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s