Popets amb all i julivert

P1070250 (1280x956)

Quan arriba la calor comencen a trobar al mercat pops de mida petita,  que està realment bona. Són molt tendres i estan fets en un moment, a casa ens agraden molt,  Ho acompanyem amb un vi ben  fresquet i unes llesques de pa… i a gaudir!

Ingredients (per 2 persones)

– 1/2 kg de  popets

– un gra d’all

– julivert  picat

– oli d’oliva

 Preparació

Netegem els popets traient els ulls, la boca i la bossa amb la melsa que està dins del cap. D’aquestes en reservem un parell.

Els deixem escórrer i els fregim uns cinc minuts en una paella amb un raig d’oli fins que estiguin cuits.

Veurem que si tenen la pell aquesta es torna vermella. En aquest moments hi afegim l’all trinxat ben petit i el julivert,  i jo sempre incorporo un parell de melses aixafades, que li donen molt bon sabor.

No hi poso sal, doncs ja per si sols tenen el punt salat.

Anuncis

6 thoughts on “Popets amb all i julivert

  1. Hola Isabel,
    Cuando era pequeña comía pulpitos asi, los hacia mi madre, tan fantasticos como los tuyos.
    Te ha dicho tu hija que me tienes que dar día y hora para ir a comer tu paella, dice que es la mejor de todas.
    jajajaja.
    Petons.

  2. Erectile dysfunction is the inability of a man to achieve or maintain an erection sufficient for
    his or his partner’s sexual needs. It is made with the very best herbs that nature has to supply,
    these are all herbs that have been established as male
    enhancers for hundreds of several years. However, you should be mindful of the
    pros and cons of using a particular male enhancement product.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s