Musclos amb tomàquet

P1070228 (1024x719)

Quan arriba l’estiu, a casa ens agrada menjar musclos. Tan si són al vapor amb una simple vinagreta, com en aquesta ocasió amb ceba i tomàquet. Això sí, amb un bitxo perquè ens agraden les coses una mica picants. És important que tinguem una barra de pa ben cruixent a punt per sucar a la salseta… i acompanyar-los d’una cevesa o una copeta de de vi blanc ben fresca! 

Ingredients

– 1 kg de musclos de roca

– un pot de tomàquet triturat

– 1 ceba petita

– 1 bitxo

– oli

– sal

– pebre

 Preparació

Primer de tot netegem el musclos sota un raig d’aigua rascant-los bé.

Trinxem la ceba ben petita i la sofregim en una cassola.

Quan sigui transparent afegim el tomàquet i el bitxo. Ho salpebrem i ho deixem coure uns 10 minuts a foc lent.

Mentrestant obrim el musclos, tapats en un recipient ample perquè es puguin obrir amb facilitat.

Un cop oberts, quan la salsa estigui preparada els afegim, junt amb un rajolí de l’aigua que deixen anar, que li dóna un toc de mar molt bo, i els remenem amb cura per que s’impregnin be.

Ja estan a punt per menjar-los! s

Anuncis

2 thoughts on “Musclos amb tomàquet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s