El dia 2o va ser el sant de la Sandra, va venir a dinar a casa i vaig comprar al mercat uns llagostins preciosos per celebrar-ho. Van quedar molt bons i són molt fàcils de fer, amb aquesta salseta no podreu parar de sucar pa!
Ingredients
– 12 llagostins
– 1 pot de tomàquet ratllat
– 2 grans d’all
– 1 ceba petita
– un raig de conyac
– julivert
– oli, sal i pebre
Preparació
Es fregeixen lleugerament els llagostins en una paella gran i es reserven.
En el mateix oli fem un sofregit de ceba i tomàquet, hi afegim un raig de conyac i deixem evaporar. Hi afegim els alls picats junt amb el julivert i ho deixem coure uns minuts.
Es posen el llagostins a sobre i deixem que facin xup-xup uns minuts i es deixen reposar una estona.
Quan ens els anem a menjar ho escalfem i a disfrutar-ho.
A mi, els llagostins, m’agraden d qualsevol manera…i amb aquesta salseta han d’estar “de muerte”…
Petonets.
Fàcils de fer i segur que són ben bons. A mi m’agraden així, calentons.
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Llagostins amb salsa de tomàquet | Celler-Adocse