Estem en plena temporada de pèsols i els trobem a totes les parades del mercat. Són molt tendres, dolços i a casa ens encanten! Hem decidit menjar-los amb sèpia, que és una barreja clàssica i espectacular.
Ingredients
– 2,5 quilos de pèsols
– 2 sèpies mitjanes
– 5 escalunyes (o una ceba)
– 1 tomàquet madur
– pasta de nyora
– oli i sal
Preparació
Netegem les sèpies, les tallem a trossos regulars i les deixem escórrer.
Pelem els pèsols i els bullim 5 minuts, els colem reservant una mica d’aigua de la cocció.
En una cassola de fang fregim la sèpia i la reservem.
En el mateix oli coem les escalunyes, quan estiguin ben daurades afegim el tomàquet ratllat, deixant-lo coure uns minuts i a continuació una cullerada petita de pasta de nyora.
Ara ja es poden posar els pèsols i la sèpia amb una mica d’aigua calenta de la cocció.
Ho salem i deixem coure uns minuts, perquè s’amalgamin tots el sabors i ja està llest per servir.
I don’t even understand how I finished up right here, but I assumed this put
up was once great. I don’t realize who you are
but definitely you are going to a well-known blogger should you are not already.
Cheers!
Reblogged this on Celler-Adocse.