Alguns diumenges fem bacallà amb tomàquet, que és un plat ben fàcil però que a casa ens agrada molt, no trobeu que les cassoles així fan molta festa? Ah! No us oblideu de tenir un bon pa a taula, no deixareu de sucar pa!
Ingredients (3 persones)
– 6 talls de morro de bacallà dessalat
– 1 llauna de tomàquet triturat natural
– pebrot del piquillo
– 2 ous
– 1 gra d’all
– oli d’oliva
– farina
– sal i pebre
Preparació
Escorrem bé el bacallà amb un drap de cuina i l’enfarinem. Es fregeix en oli abundant i es reserva.
Preparem la salsa posant una mica d’oli en una cassola de fang i fregint l’all picat ben petit, afegint a continuació el tomàquet i deixant-lo coure uns deu minuts a foc lent.
Mentrestant bullim un parell d’ous uns 12 minuts.
Ara posem els talls de bacallà a la cassola i l’acompanyem amb el ous durs partits per la meitat, i si es vol amb unes tires de pebrot del piquillo per sobre.
I a sucar-hi pa!
Un clàssic a casa! I pensa que de petita no m’agradava… el que em perdia!
Petonets
Sandra
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Bacallà amb tomàquet | Celler-Adocse