Bacallà amb tomàquet

bacalla_tomaca

Alguns diumenges fem bacallà amb tomàquet, que és un plat ben fàcil però que a casa ens agrada molt, no trobeu que les cassoles així fan molta festa? Ah! No us oblideu de tenir un bon pa a taula, no deixareu de sucar pa!

Ingredients (3 persones)

– 6 talls de morro de bacallà dessalat

– 1 llauna de tomàquet triturat natural

– pebrot del piquillo

– 2 ous

– 1 gra d’all

– oli d’oliva

– farina

– sal i pebre

Preparació

Escorrem bé el bacallà amb un drap de cuina i l’enfarinem. Es fregeix en oli abundant i es reserva.

Preparem la salsa  posant una mica d’oli en una cassola de fang i fregint l’all picat ben petit, afegint a continuació el tomàquet i deixant-lo coure uns deu minuts a foc lent.

Mentrestant bullim un parell d’ous uns 12 minuts.

Ara posem els talls de bacallà a la cassola i l’acompanyem amb el ous durs partits per la meitat, i si es vol amb unes tires de pebrot del piquillo per sobre.

I a sucar-hi pa!

3 thoughts on “Bacallà amb tomàquet

  1. Retroenllaç: Bacallà amb tomàquet | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s