Carxofes amb cloïsses

P1070040 (1024x768)

Ja fa uns dies que les temperatures son més fredes, i les carxofes comencen a estar maques. A casa ens agraden molt, cuinades de moltes maneres, soles o acompanyades com en aquest cas, que hem escollit unes cloïsses gallegues que hi lliguen a la perfecció!

Aprofito per desitjar-vos molt bones festes, compartiu taula amb els que més us estimeu!

Ingredients

– 6 carxofes

– 12 cloïsses

– 1/2 ceba

– fumet de peix

– farina

– oli d’oliva

– sal i pebre

– vi blanc

-Julivert

Preparació

Netegem les carxofes deixant només el cor i una mica de tija i les reservem en un bol amb aigua i unes branques de julivert.

Tallem la ceba petita i la sofregim en una cassola amb oli, quan ja sigui transparent afegim una cullerada de farina i la deixem coure una mica, ara ja es poden posar les carxofes escorregudes i el brou de peix calent.

Quan siguin cuites afegim les cloïsses, que haurem tingut una estona en aigua salada,  perquè perdin la sorra que puguin tenir.

Quan s’hagin obert salpebrem i posem una mica de julivert trinxat i ja tenim el plat acabat a punt per servir.

Anuncis

2 thoughts on “Carxofes amb cloïsses

  1. Retroenllaç: Carxofes amb cloïsses | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s