Albergínia farcida de bolets i gambes

P1060827 (1024x731)

Aquesta tardor encara no hem tingut la sort de trobar bolets en cap dels dos cops que hi hem anat. Està fent molta sequera i les temperatures han estat massa altes. Ahir va ploure una mica, ho provarem per la zona de Seva, que no ens falla mai! Total que hem tornat a comprar el bolets al mercat, aquest cop  rovellons i rossinyols,  que hem barrejat amb unes cues de gambes i el resultat ha sigut molt bo per farcir una albergínia blanca que ens va regalar la Sandra.

Ingredientes

– 1 albergínia grossa

– 1/2 porro

– 1/2 ceba

– rovellons i rossinyols

– cues de gamba

– oli d’oliva, sal i pebre

Preparació

Rentem l’albergínia i la tallem per la meitat. La coem al microones uns 10 minuts.

Mentrestant fem un sofregit amb la ceba i el porro.

Quan l’albergínia està cuita, amb una cullera traiem la carn amb cura que no es trenqui la pell.

En una paella sofregim les cues de gamba tallades a daus, ho retirem i fem el mateix amb les bolets tallats petits.

Ho barregem tot i farcim les mitats d’albergínia.

Amb pa ratllat, una mica d’all picat molt petit i herbes provençals fem una barreja que posarem per sobre, afegint un raig d’oli i gratinarem al forn uns minuts, fins que estigui daurat

Anuncis

2 thoughts on “Albergínia farcida de bolets i gambes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s