Calamars amb bolets i ceba negra

P1060822 (1024x707)

Aquest any encara no hem trobat bolets, sort que als mercats podem comprar tot el que ens interessa.  L’altre dia vam trobar uns ceps, rossinyols i rovellons molt macos, i com que els dissabtes sempre mengem peix, vam pensar que amb uns calamars estarien molt bons, i vam improvisar aquest platillo.

Ingredients

– 2 calamars

– ceps, rossinyols i rovellons

– 1 ceba de Figueres

– tinta de calamar

– oli d’oliva, sal i pebre

Preparació

Primer de tot netegem els calamars, els tallem a rodelles i els deixem escórrer.

Fem el mateix amb els bolets, que tallarem a trossos i fregirem en una paella amb una mica d’all trinxat ben petit, salpebrem i guardem.

En un altra paella fregim ceba tallada en juliana i quan estigui cuita hi afegim una bossa de tinta de calamar.

Finalment fregim els calamars.  Escalfem els altres ingredients i ja podem servir els plats.

Anuncis

4 thoughts on “Calamars amb bolets i ceba negra

  1. Retroenllaç: Calamars amb bolets i ceba negra | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s