Escamarlans amb ceba

escamarlans_amb_ceba

Dissabte vaig veure al mercat escamarlans de mida petita, que són ideals per fer aquest plat, i no em vaig poder estar de comprar-ne.  Com és habitual en les meves receptes no és un plat complicat de fer, però us asseguro que el resultat és per no parar de sucar pa!

Ingredients

– 1 kg d’escamarlans

– 4 cebes

– oli

– vinagre

– un bitxo

– pebre negre en gra

– oli

– sal

Preparació

Posem oli en una cassola gran i anem fregint els escamarlans en dues o tres vegades. Els reservem.

Tallem la ceba en juliana i la fregim en el mateix oli, fins que estigui ben cuita, afegint els grans de pebre i el bitxo.

Finalment posem un raig de vinagre de vi  blanc i esperem que evapori una mica, afegint a continuació els escamarlans.

Donem unes voltes a tot plegat i ja està a punt per menjar.

Advertisement

5 thoughts on “Escamarlans amb ceba

  1. Em sembla un plat molt fàcil i pràctic per menjar bé aquells dies que no tens molt de temps per cuina….Ja tinc ganes d’anar al mercat a la troballa d’uns escamarlans!!

  2. Retroenllaç: Escamarlans amb ceba | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s