Figues caramel·litzades amb pernil cuit i formatge

concurs_cuina_isabel_min (1)Amb aquesta recepta he quedat finalista al concurs de receptes per a blocaires del segon Dia Cuina organitzat per la revista Cuina (de la qual en guardem tots els exemplars i en fem moltes receptes), i estic molt contenta! Al principi no sabia què fer ni si tan sols presentar-m’hi, però la meva filla Sandra m’hi va animar, i al final va sortir aquest aperitiu senzill però boníssim. A veure si tinc sort!

Ingredients

– figues de coll de dama

– pernil cuit

– formatge Cabrales blanc

– sucre

– mel

– farigola

Preparació

Rentem bé les figues i les tallem per la meitat. Les caramel·litzem en una paella amb una culleradeta de sucre fins que comencin a enrossir.

Les servim amb una mica de formatge per sobre quan encara estan calentes per tal que es desfaci, i hi posem el pernil tallat a tiretes.

Ho acabem amb un fil de mel i una mica de farigola.

6 thoughts on “Figues caramel·litzades amb pernil cuit i formatge

  1. Ja saps com em vaig alegrar al veure la llista de finalistes i que ho fóssim les dues, oi? Si és que ets una crack! Van quedar genials aquestes figues!!! Molta sort (per qualsevol de les dues! jejeje tot queda en família!)
    Petons
    Sandra

  2. Retroenllaç: Figues caramel·litzades amb pernil cuit i formatge | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s