Conill amb bolets

conill_bolets

A casa ens agrada molt el conill, té una carn blanca, sense greixos i és molt sana! De tant en tant el fem amb bolets, un plat sense dificultat, que es pot deixar fet abans i que queda boníssim… no us oblideu de comprar pa per sucar!

Ingredients

– un conill

– un pot de rovellons mida botó

– oli d’oliva

– alls

– julivert

– ametlles i avellanes

– una copa de vi blanc Maset

– sal i pebre

Preparació

Quan comprem el conill demanen que el tallin a trossos no massa petits, que les espatlles i les cuixes quedin senceres.

Salpebrem els trossos, els posem en una cassola de fang amb l’oli d’oliva i els rostim fins que ens quedi ben daurat.

Afegim els bolets que haurem escorregut abans i els donem unes voltes per sofregir-los una mica.

Mentrestant en un morter piquem un parell d’alls, els fruits secs i unes branques de julivert, hi afegim una copa de vi blanc,  i ho afegim a la cassola.

Deixem que el vi redueixi una mica i ja està llest per menjar i sucar-hi pa.

Ho maridem amb  el mateix vi ben fresc.

Anuncis

4 thoughts on “Conill amb bolets

  1. Que bo!!! i mira que és ben fàcil de fer! A mi normalment em queda dur… I com que l’especialista del conill és la meva àvia doncs ja li deixo fer a ella 😉
    Així amb bolets és com més m’agrada!

  2. Retroenllaç: Conill amb bolets | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s