Fa un munt d’anys durant les vacances vam arribar fins a Zamora (que per cert té una part antiga preciosa plena d’esglésies romàniques) i una de les nits vam sopar, entre altres coses, un remenat de patates i pebrots molt fàcil de fer i que a casa de tant en tant repetim. Us el recomanem ja que és un plat d’aquells molt ràpids i que resulta molt bo!
Ingredients
– Una patata mitjana per persona
– un pebrot verd
– un pebrot vermell
– un ou per persona
Preparació
Pelem i tallem les patates a trossos no massa gruixuts. Les fregim en oli fins que quedin toves.
Retirem una mica d’oli i fregim els pebrots tallats a trossos.
Quan estan cuits afegim les patates, salem i hi posem els ous batuts i salpebrats.
Remenen fins que hagi quallat una mica i ja està llest per servir.
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: “Revuelto zamorano” | Celler-Adocse