“Revuelto zamorano”

P1060489 (1024x738)

Fa un munt d’anys durant les vacances vam arribar fins a Zamora (que per cert té una part antiga preciosa plena d’esglésies romàniques) i una de les nits vam sopar, entre altres coses, un remenat de patates i pebrots molt fàcil de fer i que a casa de tant en tant repetim. Us el recomanem ja que és un plat d’aquells molt ràpids i que resulta molt bo!

Ingredients

– Una patata mitjana per persona

– un pebrot verd

– un pebrot vermell

– un ou per persona

Preparació

Pelem i tallem les patates a trossos no massa gruixuts. Les fregim en oli fins que quedin toves.

Retirem una mica d’oli i fregim els pebrots tallats a trossos.

Quan estan cuits afegim les patates, salem i hi posem  els ous batuts i salpebrats.

Remenen fins que hagi quallat una mica i ja està llest per servir.

2 thoughts on ““Revuelto zamorano”

  1. Retroenllaç: “Revuelto zamorano” | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s