Gazpacho escalivat

gazpacho_escalivat

Continuem fent receptes fresques per aquests dies tan calorosos d’estiu. Aquesta idea d’escalivar  els ingredients abans de triturar-los me la va suggerir el meu marit, i el resultat va ser sorprenent i molt bo.

Ingredients

-un quilo de tomàquets madurs

– un tros de pebrot vermell

– un tros de pebrot verd

– mitja ceba petita

– dos grans d’all

– una llesca de pa de pagès

– oli d’oliva

– vinagre de vi negre

– aigua

– sal

Preparació

Escalivem totes les verdures (tomàquets, pebrots, ceba i alls) en una planxa o al forn.

Un cop estiguin fredes es pelen el tomàquets, es treuen les llavors i es trituren junt amb tota la resta d’ingredients (menys l’oli). També hi podem afegir una mica d’all cru al gust.

Es passa pel colador xinés i s’afegeix l’oli al final, perquè siné queda amb una textura massa lligada, com una maionesa.

Així de fàcil. Es posa una estona a la nevera fins l’hora de menjar-lo  i bon profit.

3 thoughts on “Gazpacho escalivat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s