Continuem fent receptes fresques per aquests dies tan calorosos d’estiu. Aquesta idea d’escalivar els ingredients abans de triturar-los me la va suggerir el meu marit, i el resultat va ser sorprenent i molt bo.
Ingredients
-un quilo de tomàquets madurs
– un tros de pebrot vermell
– un tros de pebrot verd
– mitja ceba petita
– dos grans d’all
– una llesca de pa de pagès
– oli d’oliva
– vinagre de vi negre
– aigua
– sal
Preparació
Escalivem totes les verdures (tomàquets, pebrots, ceba i alls) en una planxa o al forn.
Un cop estiguin fredes es pelen el tomàquets, es treuen les llavors i es trituren junt amb tota la resta d’ingredients (menys l’oli). També hi podem afegir una mica d’all cru al gust.
Es passa pel colador xinés i s’afegeix l’oli al final, perquè siné queda amb una textura massa lligada, com una maionesa.
Així de fàcil. Es posa una estona a la nevera fins l’hora de menjar-lo i bon profit.
Que n’arriba a estar de bo! El papa té bones idees, eh? jejeje
Petonets
Sandra
Otres, no se m’havia acudit mai!! ho provarem, a casa fem gazpacho cada setmana, ens encanta! Ja t’ho explicaré 😉
Petons!!
Reblogged this on Celler-Adocse.