Empedrat

P1060481 (1024x754)

Amb aquesta calor només venen de gust coses fredes, i què millor que una bona amanida per passar-la millor? Aquest plat a casa sempre ens ha agradat molt, a més pot ser un plat únic molt complert.

Ingredients

– mig quilo de mongetes cuites

– bacallà remullat

– tomàquets vermells

–  una ceba tendra

– 2 ous

– olives negres

– oli d’oliva, vinagre i sal

Preparació

Bullim 2 ous durant 12 minuts.

Posem en una safata les mongetes, esqueixem a sobre el bacallà que haurem comprat dessalat , els tomàquets a talls , la ceba tallada petita, els ous que ja estaran freds i finalment per sobre  unes quantes olives negres,.

Ho amanim amb una mica de sal (no gaire perquè les mongetes i el bacallà ja en porten), l’oli i una bon vinagre de vi negre.

Ho posem una estona a la nevera i a punt per servir a taula.

Advertisements

5 thoughts on “Empedrat

  1. Hola Isabel,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar http://www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

  2. Retroenllaç: Empedrat | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s