Pa amb vi i sucre

Pa amb vi i sucre

La Sandra no parava de dir-me que havia de fer unes postres per publicar-les al bloc, i a mi no en venia gens de gust fer pastissos, així que vaig decidir fer una versió del berenar que em feia la meva tieta quan era petita. Consisteix en el clàssic pa amb vi i sucre, acompanyat d’una bola de gelat d’avellanes, que per cert estava deliciós. No pot ser més fàcil i queda boníssim. Per cert amb el vi que va sobrar, l’endemà  vam fer uns altres postres: préssec de vinya amb vi.

Ingredientes

– Una barra de pa gallec

– 1 litre de vi negre

– 1 branca de canyella

– pell de taronja

– pell de llimona

– 150 grams de sucre blanc

– un polsim de sucre morè

Preparació

El dia abans macerarem tots els ingredients dins del vi, i els deixarem fins l’hora de preparar-ho.  Ho colem i reservem.

En una paella fem una reducció  amb un bon raig de vi fins que quedi una mica espès, per fer una decoració al plat. Ho reservem.

A l’hora  dels postres, tallem un parell de llesques de pa per comensal.

Les suquem be amb el vi aromatitzat, les escorrem una mica i les emplatem amb una bola de gelat d’avellanes, un cordó de reducció de vi i les empolsinem amb sucre morè.

Anuncis

3 thoughts on “Pa amb vi i sucre

  1. Ostres Isabel quina versió més maca del pa amb vi i sucre!! Crec que només n’he menjat una vegada i m’encantaria tornar-ne a menjar…
    T’ha quedat de luxe i encara més amb el gelat d’avellanes, quina bona idea!
    Petons! 🙂

  2. Retroenllaç: Pa amb vi i sucre | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s