Pollastre al curry

P1060168 (1024x718)Aquest plat només el faig per la meva filla Sandra i per mi, perquè al meu marit no li agraden gens els sabors orientals, però a nosaltres dues ens encanten, i aprofito quan dinem soles per fer-lo. A vosaltres us agraden aquests plats tan especiats?

Ingredients

– 1 pollastre petit trossejat

-1 ceba mitjana

– 1 cullaradeta de curry

– 2 pomes golden

– 400 cc. de brou de pollastre

– 1 got de vi blanc

– arròs basmati

Preparació

Ens heurem fet tallar el pollastre a vuitens , s’enfarina i es daura en una cassola en una mica d’oli. El retirem i el reservem.

En el mateix oli es cou la ceba tallada petita, s’afegeix el vi i es deixa reduir a la meitat,  a continuació el brou calent i el curry.

Ara ja podem posar el pollastre i el deixarem coure poc a poc uns 3o minuts.

Un cop han passat 20 minuts pelem les pomes i les tallem en 6 parts cada una, les afegim a la cassola i esperem uns minuts a que estiguin cuites

A banda haurem cuit l’arròs, que pot ser basmati o el que tingueu a casa, s’escorre bé i en un motlle es fa un flamet, que posaren al costat del pollastre al servir el plat.

Anuncis

3 thoughts on “Pollastre al curry

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s