Maduixots marinats

maduixes_gelatAra estem a plena temporada de maduixots i ve molt de gust menjar-los de postre. Aquí us explicaré una recepta molt fàcil de fer i que queda molt bona, us asseguro que els comensals quedaran encantats amb el suquet que deixen anar!

Ingredients

– 1/2 quilo de maduixots

– 1/2 llimona

– 4 cullerades grans de sucre

– gelat de vainilla

Preparació

Es renten el maduixots amb la fulla per que no entri aigua, i es deixen escórrer.

Agafem un bol i els anem tallant a trossets. Afegim el suc de 1/2 llimona i el sucre, i jo remenem bé.

Ho tapem i ho deixem reposar a la nevera. Si ens ho velem menjar per dinar el millor és fer-ho  de bon matí, així deixaran anar molt de suc, que és el secret d’aquest postre.

Al servir-ho  afegirem una bola de gelat de vainilla de Madagascar, o del sabor que en agradi més, i queda un postre deliciós que agrada a tothom.

Anuncis

6 thoughts on “Maduixots marinats

  1. Retroenllaç: Maduixots marinats | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s