Ara estem a plena temporada de maduixots i ve molt de gust menjar-los de postre. Aquí us explicaré una recepta molt fàcil de fer i que queda molt bona, us asseguro que els comensals quedaran encantats amb el suquet que deixen anar!
Ingredients
– 1/2 quilo de maduixots
– 1/2 llimona
– 4 cullerades grans de sucre
– gelat de vainilla
Preparació
Es renten el maduixots amb la fulla per que no entri aigua, i es deixen escórrer.
Agafem un bol i els anem tallant a trossets. Afegim el suc de 1/2 llimona i el sucre, i jo remenem bé.
Ho tapem i ho deixem reposar a la nevera. Si ens ho velem menjar per dinar el millor és fer-ho de bon matí, així deixaran anar molt de suc, que és el secret d’aquest postre.
Al servir-ho afegirem una bola de gelat de vainilla de Madagascar, o del sabor que en agradi més, i queda un postre deliciós que agrada a tothom.
M’encanta, a casa en fem tot sovint, tot i q sense el gelat de vainilla. A viam si a la propera n’hi poso.
petonets
Aquest suquet és glòria! Un dels meus postres preferits, mai falla!
Son bones, les maduixes marinades…! A mi m’agraden més amb vinagre de mòdena però m’apunto això del gelat de vainilla!! Petons
Es nota que ja comença la temporada de maduixes, hem coincidit en una recepta de maduixes totes dues!
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Maduixots marinats | Celler-Adocse