Sèpia amb patates

P1060136 (1024x768)La sèpia amb patates és un d’aquells plats fàcils i reconfortants que agraden a tothom. No deixeu de fer-lo aquests dies de fred, a casa us ho agraïran!

Ingredients

– 2 sèpies

– 1 ceba

– 1 quilo de patates

– 1 tomàquet

– pasta de “pimiento choricero”

– 1/2 “pimiento choricero”

– 2 alls

– oli, sal i aigua

Es talla la sèpia a  talls regulars i es fregeix a la cassola. La retirem i la reservem.

En el mateix oli sofregim la ceba tallada petita, els alls trinxats i quan estigui transparent hi afegim el tomàquet ratllat. Ho deixem fins que estigui tot ben cuit.

A continuació hi afegim 1 culleradeta de “pimiento choricero” i 1/2 “pimiento choricero”,  remenem una mica i hi afegim les patates tallades trencant-les i les cobrim amb aigua calenta.

Quan falten 10 minuts per acabar la cocció,  tornem a posar la sèpia a la cassola fins que estigui tot ben cuit.  Ho servim ben calent.

Anuncis

7 thoughts on “Sèpia amb patates

  1. Retroenllaç: Sèpia amb patates | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s