Aquesta és una recepta del xef José Andrés, que a casa ens agrada molt. La vam veure per primera vegada al programa que feia fa anys a TVE, “Vamos a cocinar con José Andrés“, el recordeu? Des de llavors l’hem adaptat als nostres gustos i s’ha convertit en un clàssic de casa! És un arròs fàcil de fer i que, sense portar brou, queda molt saborós i amb un gust impressionant.
Ingredients
– 1 conill tallat petit
– 100 grs. d’arròs per persona
– 1 ceba grossa
– bolets (rossinyols, camagrocs)
– 2 carxofes
– pasta de “pimiento choricero”
– safrà
– aigua
– oli i sal
Preparació
Primer de tot sofregirem el conill en una cassola de fang, fins que quedi ben daurat. Després l’apartarem als costats de la cassola i posarem al mig la ceba tallada ben petita fins que quedi ben rosseta.
Afegirem les carxofes tallades a làmines i els bolets, sofregirem una mica i posarem una cullerada de “pimiento choricero” i uns quants brins de safrà.
Cobrirem amb un litre d’aigua calenta i ho deixarem bullir una estona.
Afegirem l’arròs i evitarem remenar per que quedi el gra solt. Rectificarem de sal i afegirem aigua si cal, doncs es un arròs caldós.
Aquest cop el vaig fer amb camagrocs, perquè no vaig trobar rossinyols al mercat, i també va quedar molt bo.
Quin arrosset més bo!!! M’encanta.
PTNTS
Dolça
Oooohhhhhh que bó!!!! el conill a casa agrada molt, i així amb arrosset caldós, de luxe!!! el proper el farem així.
Aquest arròs és un dels grans descobriments, el que més m’agrada és que es fa amb aigua i queda fantàstic!
La veritat es uqe l’altre dia li deia a la Nani en la seva recepta, l’arroç caldòs es una asignatura pendent. Amb les vostres clases, i receptes tan apetitoses, aixó ha de canviar. Aquest té una pinta extraordinaria!
M’encanta el conill i amb un arròs caldòs ha de ser…..boníssim!!!!
Petonets.
Isabel, encara no et tenia fitxada, només a la teva filla Sandra! Que t’ha fet bona propaganda, ja t’ho dic!! he he. t’afegeixo ara mateix als preferits, aquest arròs no té preu!!! I a mi també m’encanta el conill!!! Petons
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Arròs caldós de conill, carxofes i bolets | Celler-Adocse