Rèmol amb cruixent de festucs i pernil

P1060110 (1024x768)

Avui us porto un plat molt fàcil de fer, però que és d’aquells que fa diumenge. L’hem fet amb rèmol, però el podríeu fer també amb qualsevol altre peix suau fet a filets. Si el proveu ja em direu si us agrada!

Ingredients

– 1 rèmol d’1 kg a filets

– 3 patates

– 1 ceba grossa

– festucs pelats

– pernil

– vi oloroso

Preparació

Preescalfem el forn a 180º. Posem en una safata les patates i la ceba tallades a rodanxes amb un raig d’oli i les salem. Posem la safata al forn i la deixem coure uns 20 minuts, fins que estan pràcticament fetes.

Salem els filets de rèmol i els cobrim amb els festucs picats i el pernil tallats a trossos petits, apretem bé. Els posem sobre el llit de patata i ceba, els remullem amb una mica d’aigua i un raig de vi oloroso.

Ho coem al forn de 12 a 15 minuts, segons el gruix del peix.

Anuncis

10 thoughts on “Rèmol amb cruixent de festucs i pernil

  1. Hola Isabel! Primer de tot felicitats pel bloc!!!!
    ostres i tant que fa de diumenge!!! Quina gran cuinera estas feta…amb aquests plats els deus tenir tots a casa sempre!!! jejeje!!!
    Petunets,
    Eva.

  2. Retroenllaç: Rèmol amb cruixent de festucs i pernil | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s