Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert

Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert

Ingredients

– Escopinyes

– Crema de llet

– Oli

– Julivert

– Pebre

Preparació

Abans de res courem les escopinyes en un cassó fins que s’obrin.

Reservem un parell de cullerades de l’aigua de les escopinyes i la barregem amb un bon raig de crema de llet.

Fem l’oli de julivert triturant amb la batedora elèctrica unes branques de julivert amb una mica d’oli.

Servim les escopinyes tèbies o fredes, al gust de cadascú, i les cobrim amb la crema de llet i un bon raig de l’oli de julivert.

Hi moldrem per sobre una mica de pebre negre i ho acabarem amb una mica de julivert picat.

15 thoughts on “Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert

  1. Quin blog més guais!!! això és una passada….
    Espero veure sovint receptes i l’evolució de la família a la cuina!
    Arreveure i benvinguda al mundillo!!

  2. Hola Isabel!!!
    Quina sorpresa més maca que t’han preparat la Sandra i el Xavi! Ha estat una gran idea! M’hagués sabut molt de greu perdre la pista de les receptes de la Isabel ara que ens quedem sense la recepta del 15… 😦
    Benvinguda al club! Aquí estarem per seguir-te i aprendre de les teves receptes!
    Una abraçada!

    PD:M’encanten aquestes escopinyes!!!

    Nuni
    http://cuinetes.bloks.cat

  3. Isabel, benvinguda al meravellós món blocaire!!!!!
    Pots estar molt contenta amb aquest regal que t’han fet…i que ens han fet!!! Així podrem continuar gaudint de tot el que es va fent als fogons de la Isabel! ;P
    No et pensis que tothom té fans abans de saber que té un bloc! Així, que ja ho saps: no ens pots decepcionar: a actualitzar-lo molt!!!!
    T’anirem visitant per veure el que fas!!
    Bones Festes!!!

  4. ISABEL, ja era hora…feia temps que veiem les teves receptes i no et podiem dir mai lo marevellosas que les veiem!!!! Ara, ja, tens seguidors d’entrada…perque t’estavem esperant.
    Esperem les teves receptes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Hola Isabel!!!! quina sorpresa eh?? ja era fan de les teves receptes així que aquí tens una altra seguidora 🙂 Espero que passeu molt bon Nadal i fins aviat!!!

  6. Hola Isabel,
    passat m’ensurt inicial espero que t’animis a seguir amb el bloc, m’encanten les teves receptes i m’agradaria seguir-ne gaudint.
    Moltes felicitats per aquest regal tan especial.
    Que acabis de passar unes bones festes i que tinguis un molt bon any 2013
    Un petó

  7. Retroenllaç: Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s