Ingredients
– Escopinyes
– Crema de llet
– Oli
– Julivert
– Pebre
Preparació
Abans de res courem les escopinyes en un cassó fins que s’obrin.
Reservem un parell de cullerades de l’aigua de les escopinyes i la barregem amb un bon raig de crema de llet.
Fem l’oli de julivert triturant amb la batedora elèctrica unes branques de julivert amb una mica d’oli.
Servim les escopinyes tèbies o fredes, al gust de cadascú, i les cobrim amb la crema de llet i un bon raig de l’oli de julivert.
Hi moldrem per sobre una mica de pebre negre i ho acabarem amb una mica de julivert picat.
Quin blog més guais!!! això és una passada….
Espero veure sovint receptes i l’evolució de la família a la cuina!
Arreveure i benvinguda al mundillo!!
Hola Isabel!!!
Quina sorpresa més maca que t’han preparat la Sandra i el Xavi! Ha estat una gran idea! M’hagués sabut molt de greu perdre la pista de les receptes de la Isabel ara que ens quedem sense la recepta del 15… 😦
Benvinguda al club! Aquí estarem per seguir-te i aprendre de les teves receptes!
Una abraçada!
PD:M’encanten aquestes escopinyes!!!
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
Hola Isabel!!! ja era hora de que tinguessis bloc propi!!! ets una artista a la cuina. A partir d’ara no ens perdrem ni una sola recepta!!!! molts petonets i Bon Nadal
Quin regal més xulo que t’han fet i quina sort tindrem de poder gaudir de les teves receptes, ja saps que reivindicavem un bloc per tu així que aquí ens tindràs sovint!
Molts petonets i fins aviat.
Has vist mama? No ens matis abans d’hora… que abans de començar el bloc ja tens fans! L’hem fet amb tot el carinyo del món, així que ha lluir el teu art!!!
Isabel, benvinguda al meravellós món blocaire!!!!!
Pots estar molt contenta amb aquest regal que t’han fet…i que ens han fet!!! Així podrem continuar gaudint de tot el que es va fent als fogons de la Isabel! ;P
No et pensis que tothom té fans abans de saber que té un bloc! Així, que ja ho saps: no ens pots decepcionar: a actualitzar-lo molt!!!!
T’anirem visitant per veure el que fas!!
Bones Festes!!!
Benvinguda al món dels blocs! Bon Nadal i bones festes!!!
Benvinguda al mon dels blocs, un mon fantàstic, on es fan molts amics, i s’ha aprenen moltes coses. Te aniré seguin
Petons
ISABEL, ja era hora…feia temps que veiem les teves receptes i no et podiem dir mai lo marevellosas que les veiem!!!! Ara, ja, tens seguidors d’entrada…perque t’estavem esperant.
Esperem les teves receptes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Benvinguda Isabel!! et seguirem de ben a prop.
Bones festes!!
Hola Isabel!!!! quina sorpresa eh?? ja era fan de les teves receptes així que aquí tens una altra seguidora 🙂 Espero que passeu molt bon Nadal i fins aviat!!!
Aixo si que es un bon regal de Nadal…i el millor es que tambe en gaudirem nosaltres!!!!
Benvinguda Isabel i …apa , a cuinar i publicar!!!!
Petonets.
Benvinguda Isabel al mon dels blocs,
Bon Any Nou
Hola Isabel,
passat m’ensurt inicial espero que t’animis a seguir amb el bloc, m’encanten les teves receptes i m’agradaria seguir-ne gaudint.
Moltes felicitats per aquest regal tan especial.
Que acabis de passar unes bones festes i que tinguis un molt bon any 2013
Un petó
Retroenllaç: Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert | Celler-Adocse