Bombons variats

Bombons variats

Ingredients

– Xocolata de cobertura

– Kikos (moresc fregit) esmicolats

– Canyella en pols i pinyons

– Pebres de colors en pols

– Oli de tòfona

– Oli d’oliva verge extra, sal Maldon i bitxo tallat molt fi

Preparació

Podem desfer la xocolata ben trossejada al bany maria o al microones; si ho fem amb aquest darrer anirem traient-la cada pocs segons per remenar-la, doncs si no se’ns cremaria. Ho farem reservant 1/3 part de la xocolata que utilitzarem.

Quan tinguem la xocolata desfeta hi afegim la resta i remenem bé perquè es desfaci mentre s’hi barreja, i tornarem a donar-hi calor fins que s’acabi de desfer del tot.

Ja la tenim llesta per a omplir el motllos acompanyada de les diferents barreges que us hem proposat més amunt, o les que més us agradin.

Quan estigui el motllo ple donarem uns cops amb el motllo sobre la taula per fer que l’aire atrapat pugi i no quedin bombolles a la superfície del bombó.

Ho posarem al frigorífic unes quantes hores.

Anuncis

One thought on “Bombons variats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s