Truita de carbassó

Truita de carbassó

Ingredients (4 pers.)

– 6 ous

– 3 carbassons petits

– 3 grans d’all

Preparació

Pelem i tallem els carbassons a làmines fines i els fregim a foc lent a una paella amb oli.

Hi afegim els alls tallats ben petits i els deixem coure un parell de minuts.

Batem els ous amb una punta de sal, hi afegim el carbassó ben escorregut de l’oli i ho barregem bé.

Ho tornem a posar a la paella amb una mica d’oli, i anem remenant una mica fins que comenci a quallar, llavors li donem la volta amb l’ajuda d’un plat, i la retirem d’hora perquè ens quedi una mica crua per dins.

Anuncis

3 thoughts on “Truita de carbassó

  1. Recordo perfectament la primera vegada que varem provar aquesta recepta, va ser un vespre a Seva!!! un gran descobriment que a casa mai pot faltar i es que la truita de carbassó de la tieta és única, el toc d’all és el secret!! Gràcies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s