Clafoutis de cireres i ametlla

Clafoutis de cireres i ametlla

Ingredients

– 180 g de sucre

– 30 g de midó de blat de moro (Maizena)

– 100 g de farina d’ametlla

– 4 ous

– 2 rovells d’ou

– 60 g de nata líquida

– 500 g de cireres sense pinyol

– sucre glacé

Preparació

Escalfem el forn a 180º. En un bol barregem el sucre, el midó de blat de moro i la farina d’ametlla. Deixatem els ous i els rovells, i els afegim a la barreja anterior, amb la nata líquida. Ho remenem tot fins que quedi una barreja homogènia.

Untem els motlles amb mantega i els empolsem amb una mica de sucre. Hi afegim les cireres desossades i la crema al damunt. Ho posem al forns durant uns 20-25 minuts, fins que quedi cuit. Quan ho traiem del forn ho empolsinem amb el sucre glacé.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s