Ous farcits de tonyina

Ous farcits de tonyina

Ingredients

– Ous

– Tonyina en conserva d’oli d’oliva

– 1 ou, oli i sal (per a fer la maionesa)

Preparació

Posem els ous en un cassó amb aigua freda i ho portem a ebullició. Els deixem coure 11 minuts des de que comenci a bullir. Reservem fins que estiguin freds.

Preparem la maionesa posant en un pot 1 ou, un polsim de sal i un bon raig d’oli. Ho comencem a batre amb la batedora elèctrica sense moure-la, fins que comenci a lligar, llavors la comencem a moure de dalt a baix afegint-hi oli poc a poc fins que tingui la textura correcta i en surti suficient quantitat.

Pelem els ous durs i els partim per la meitat. En traiem els rovells i en reservem algun per decorar. N’aixafem la resta amb una forquilla barrejant-los amb la tonyina, i ho fem servir per farcir les clares.

Els cobrim de maionesa i decorem amb rovell ratllat. Reservem a la nevera fins al moment de servir.

Anuncis

One thought on “Ous farcits de tonyina

  1. Aquesta nit he decidit provar-los i el petit de la casa ja està demanant de repertir..de moment en porta 3 meitats!!! una recepta sencilla però bona bona!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s