Entrepà de pit de pollastre rostit

Entrepà de pit de pollastre rostit

Ingredients

– Pa de xapata

– 1 pit de pollastre de pagès

– 1 ceba

– 1 cabeça d’alls

– 1 tomàquet

– 1/2 got de brou de pollastre

– Fulles d’alfàbrega i farigola llimonera

– Oli i sal

Preparació

Rostirem el pollastre en una cassola de fang amb una mica d’oli. Quan estigui daurat hi afegim la ceba tallada grossa, la cabeça d’alls i el tomàquet partit pel mig.

Quan la ceba hagi enrossit hi posem el brou de pollastre per evitar que quedi ressec, i n’anem controlant la cocció fins que estigui llest i ben tendre.

Aixafem la polpa dels alls amb una forquilla i la barregem amb una mica de l’oli del rostit per fer-ne una salsa.

Una vegada fred, laminem el pollastre ben fi.

Muntem l’entrepà en un bon tros de xapata, posant una mica de l’allioli, unes fulles d’alfàbrega, el pollastre, la ceba rostida, una mica del tomàquet del rostit, i acabant amb unes fulletes de farigola llimonera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s