Llenties amb ceps i botifarra del perol

Llenties amb ceps i botifarra del perol

Ingredients

– Llenties cuites

– Una ceba

– Ceps (congelats, fora de temporada)

– Botifarra de perol

– Oli, sal i pebre

Preparació

Sofregim la ceba tallada força petita en una mica d’oli fins que estigui ben cuita

Hi afegim la botifarra de perol tallada a trossos i els ceps descongelats (guardem l’aigua que hauran deixat anar).

Quan estigui tot ben ros és el moment de posar-hi les llenties, les sofregim, hi posem l’aigua dels ceps i ho coem tot junt uns minuts. Salpebrem al gust.

Anuncis

3 thoughts on “Llenties amb ceps i botifarra del perol

  1. Retroenllaç: Llenties amb ceps i botifarra del perol | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s