Carxofes al vi ranci

Carxofes al vi ranci

Ingredients

– 3 carxofes per persona

– 1 ceba

– Ametlles i avellanes

– 1 gra d’all

– Julivert

– Vi ranci

– 1 cullerada de carn de nyora (opcional)

Preparació

Piquem la ceba i la sofregim en una cassola.

Hi afegim els cors de les carxofes tallats per la meitat o a quarts, hi afegim la carn de nyora en el cas de que vulguem posar-li, i després de donar-hi unes voltes ho cobrim amb aigua i deixem coent-se entre 10 i 15 minuts, fins que estiguin ben toves (l’aigua s’ha d’evaporar).

Fem una picada amb uns quants fruits secs, el gra d’all i una mica de julivert, hi posem un raig de vi ranci, i ho aboquem a la cassola, deixant-ho coure un parell de minuts fins que evapori l’alcohol.

Anuncis

3 thoughts on “Carxofes al vi ranci

  1. Retroenllaç: Carxofes al vi ranci | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s