Sopa de fredolics

Sopa de fredolics

Ingredients

– 250 g de fredolics

– 200 g de pa tallat a llesques primes

– 1 l d’aigua o brou vegetal

– 1 ceba

– Avellanes torrades, 1 all, julivert i uns brins de safrà (per la picada)

– Oli, sal i pebre

Preparació

Sofregim la ceba tallada en una olla, i quan agafi color hi afegim els fredolics nets i tallats i els ofeguem. Salpebrem.

Posem el pa a l’olla, cobrim amb l’aigua o el brou i ho deixem coure durant 30 minuts.

Ho triturem tot amb la batedora elèctrica, però sense que quedi una textura gaire fina.

Fem la picada, l’afegim a l’olla i ho deixem coure durant 5 minuts més.

Anuncis

2 thoughts on “Sopa de fredolics

  1. Retroenllaç: Sopa de fredolics | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s