Conill escabetxat

Conill escabetxat

Ingredients

– 1 conill net trossejat

– 1 ceba

– 2 porros

– 2 pastanagues

– 4 grans d’all

– Uns quants espàrrecs verds

– Llorer

– Sajolida

– Pebre en gra

– Vinagre, oli i sal

Preparació

A una cassola amb oli hi posem la ceba, els porros i les pastanagues, tot tallat, junt amb uns quants grans de pebre, els alls, les herbes, un raig de vinagre i sal. Ho deixarem bullir tapat a foc lent durant una hora i mitja.

Salem el conill i el saltem en una paella amb oli fins que enrosseixi una mica. Seguidament el passem a la cassola amb les verdures i ho deixem coure tot junt durant una hora. Ho deixem macerant a la nevera durant 2 dies.

Al servir, acompanyem d’uns espàrrecs verds que haurem saltejat en una mica de l’oli de l’escabetx.

Anuncis

2 thoughts on “Conill escabetxat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s