Pastís de poma

Pastís de poma

Ingredients

– 1 kg i 1/4 de pomes golden madures

– 7 cullerades (ben plenes) de farina

– 7 cullerades de llet

– 7 cullerades de sucre

– 3 ous

– Mig sobre de llevat químic

– 125 g de mantega

– Mitja culleradeta de canyella en pols

– Un raig de conyac

Preparació

Comencem batent bé els rovells amb el sucre fins que blanquegi la mescla. Tallem les pomes en daus ben petits i la reservem.

Desfem la mantega en la llet tèbia, i ho barregem amb els ingredients anteriors en un bol.

Hi afegim la farina i el llevat ben barrejats, passant-los pel tamisador. També hi posem la canyella i el raig de conyac.

Finalment, muntem les clares a punt de neu i les incorporem suaument a la mescla.

Enfornem a 190ºC, durant una mitja hora, o fins que ens surti la broqueta eixuta al punxar el pastís.

Anuncis

One thought on “Pastís de poma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s