Pastís de poma

Pastís de poma

Ingredients

– 1 kg i 1/4 de pomes golden madures

– 7 cullerades (ben plenes) de farina

– 7 cullerades de llet

– 7 cullerades de sucre

– 3 ous

– Mig sobre de llevat químic

– 125 g de mantega

– Mitja culleradeta de canyella en pols

– Un raig de conyac

Preparació

Comencem batent bé els rovells amb el sucre fins que blanquegi la mescla. Tallem les pomes en daus ben petits i la reservem.

Desfem la mantega en la llet tèbia, i ho barregem amb els ingredients anteriors en un bol.

Hi afegim la farina i el llevat ben barrejats, passant-los pel tamisador. També hi posem la canyella i el raig de conyac.

Finalment, muntem les clares a punt de neu i les incorporem suaument a la mescla.

Enfornem a 190ºC, durant una mitja hora, o fins que ens surti la broqueta eixuta al punxar el pastís.

2 thoughts on “Pastís de poma

  1. Retroenllaç: Pastís de poma | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s