Ingredients
– 500 g de carbassa
– 1 ou
– 100 g de farina
– 4 cullerades de sucre
– Canyella
– Gingebre
– Sal
– Oli
– Sucre llustre o normal per posar per sobre
Preparació
Posem la carbassa, pelada i tallada, en aigua bullent amb sal, i la hi deixem fins que sigui cuita.
L’escorrem bé i la passem a un bol on l’aixafarem amb una forquilla fins a tenir-ne una massa fina.
Batem l’ou i l’afegim a la carbassa, salem lleugerament i hi posem les espècies al gust i el sucre. Amassem bé fins que quedi tot completament incorporat.
Hi posem la farina i acabem d’amassar fins que estigui ben desfeta. Si creieu que la massa us queda encara massa enganxosa n’hi podeu posar una mica més.
Fregirem la pasta a cullerades, en una paella amb oli ben calent, fins que estiguin daurats.
Els deixarem sobre paper absorbent per escorre’n l’excés d’oli.
Quan els anem a servir els empolsarem bé amb sucre.
Una manera ben divertida de menjar carbassa! Els hi prepararé així a la canalla que segur que els hi encantarà!! Petons!
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
Per ser mig experiment, van quedar boníssims!
Felicitats Isabel, ja erem fans teus a través dels amics de La Bordeta però es un gust tenir totes les teves receptes juntes.
Una abraçada
Reblogged this on Celler-Adocse.